Instagram on kaatunut! Minne ruokakuvat nyt menevät?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin kuviin perustuva sosiaalisen median palvelu Instagram on kaatunut. Palvelussa julkaistaan päivittäin satoja miljoonia valokuvia eri puolilta maailmaa, mutta parhaillaan palvelu on jostain syystä tavoittamattomissa.

PÄIVITYS: Instagramin katkos kesti lopulta noin 20 minuutin ajan. Nyt palvelu on ainakin Suomessa taas toiminnassa.

Parhaillaan kymmenet miljoonat ihmiset ympäri maailmaa pohtivat tuskissaan ruokapöydissä minne julkaisevat ruokakuviaan. Kerroimme äskettäin kuinka nykyisin Facebookin omistaman Instagramin perustajat Kevin Systrom ja Mike Krieger ilmoittivat jättävänsä yhtiön.

Virallisesti Systrom ja Krieger kertoivat haluavansa viettää hieman vapaa-aikaa ja keskittyä pitkästä aikaa luovempaan työhön, mutta epävirallisten tietojen mukaan he ajautuivat riitoihin Facebookin perustaja Mark Zuckerbergin kanssa.