Justin Bieber ja Hailey Baldwin ovat oikeasti naimisissa – ei ole uutisankka

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mediassa uutisoitiin syyskuun alkupuolella, että poptähti Justin Bieber ja malli Hailey Baldwin olisivat solmineet avioliiton kaikessa hiljaisuudessa 13. syyskuuta. Heidät vihki pastori Jeffrey Quinn ja seremoniassa oli mukana vain muutama todistaja.

Tällöin Hailey Baldwin kiisti avioliiton Instagramissa. Nyt on selvinnyt, että pariskunta meni virallisesti naimisiin syyskuussa. Heistä kumpikaan ei pidä avioliittoa vielä aitona, koska he eivät ole järjestäneet kirkollista vihkimistä mahtavien juhlien kera.

Toisin sanoen Justin Bieber ja Hailey Baldwin ovat virallisesti ja lain edessä aviopari, mutta he haluavat aidon vihkimisen vielä Jumalan kasvojen edessä.

Näyttelijä Alec Baldwin vahvisti 24-vuotiaan Justin Bieberin ja 21-vuotiaan Hailey Baldwinin avioitumisen TMZ:lle. Pariskunta solmi avioliiton heti luvan saatuaan New Yorkissa. He tekevät vielä erikseen avioehtosopimukset ja viettävät luksusluokan hääjuhlan.