Movember lähestyy! Ota tästä miehestä mallia – viiksien pituus 6,7 metriä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Intialainen 58-vuotias Girdhar Vyas on kasvattanut pitkiä viiksiään vuodesta 1985 saakka. Bikanerissa asuva viiksivallu kertoo, että hän hoitaa kasvokarvoitustaan päivittäin öljyllä, sitruunalla ja pippurilla.

Viiksistään erityisen ylpeä mies on tunnettu kotikaupungissaan. Hänen kotinsa seinät on varustettu omakuvilla, eikä suotta. Viiksien kasvattaminen on paljon aikaa vaativa työ. Hän myös käy viikottain trimmauttamassa kasvokarvoitustaan, jotta se ei ala hapsottamaan rumasti.

Pitkistä partakarvoista on myös haittaa, sillä Girdhar Vyas ei voi syödä kaikkia haluamiaan ruokia tai herkkuja, kuten jäätelöä. Mikäli mittaustulos pitää paikkansa, ovat miehen viikset maailman pisimmät ja hän nappaa ennätystittelin toiselta intialaiselta mieheltä, Ram Singh Chauhanilta.