Näin saat pienen kylpyhuoneen näyttämään isommalta – yksinkertainen niksi!

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kylpyhuoneremontit voivat olla kalliita ja vaativia, mutta niiden tekeminen kannattaa. Kylpyhuoneen kokoa pystyy harvoin muuttamaan, mutta oikeanlaisia värysävyjä suosimalla voi antaa vaikutelman isommasta tilasta.

Vessat ja kylpyhuoneet voivat olla pieniä etenkin kerrostaloasunnoissa. Tällöin kannattaa panostaa järkevään allaskaappiin ja suurikokoisiin peileihin. Myös valaistuksen on hyvä olla monipuolinen.

Parhaiten lisätilan tuntua saa kuitenkin suosimalla kylpyhuoneesta saman värimaailman sävyjä. Väriperheessä voi olla vaaleita ja tummempia sävyjä, kiinnostavaa tekstuuria ja hauskoja kuvioita. Pääasia kuitenkin on, että pienessä kylpyhuoneessa luo kerroksia kylpylämaailman tyyliin samoja värejä suosimalla. Sävyt toistuvat myös tekstiileissä.

View this post on Instagram

EVERYTHING IN ONE COLOUR #projectFSM . . . . . The idea was, that this cute little bathroom would have this one wall and floor in one colour. This means we found the toilet and the basin (@ceramicacatalano) in this sand colour, we than found a matching tiles at @vistra.salon, large size, 300*100cm,so practically the wall is only one piece, the floor is one piece of tile. We coloured also the lamp and the shelves in same NCS shade. Perfect and cute little thing. . . . #duxainteriordesign #duxainteriors #duxainterier #duxadesign . . . #toilet #bathroominspo #bathroominterior #bathroom #littlebathroom #littlebathrooms #smallbathroom #smallbathroomdesign #tiles #largetiles #catalanoceramics #mirror

A post shared by DUXA interier (@duxa.interier.by.petra) on

View this post on Instagram

(Werbung, Verlinkungen) Heute zeige ich euch unser Miniduschbad im Untergeschoss. Der Raum hat keine 3qm. Als wir die alte Dusche in bahamabeige entfernten war sofort klar, dass wir clever planen müssten, um genug Stauraum für Handtücher, Putzmittel und was man sonst so im Bad braucht zu erhalten. Viele spezielle Einbauten waren die Lösung. . Bei Interesse zeige ich euch das gerne im Detail in der Story. Lust auf eine Roomtour? Dann sagt Bescheid! . Nachtrag: Roomtour ist in der Story! 💛 #bathroomdesign #iicbathroom #bad #instagraminteriorchallenge @kitschcanmakeyourich #iiceikora @eikora.de #kleinesbad #shower #bath #bathroom #smallbathroom #interiordesign #tinybathroom #passion4interior #solebich #mynordicroom #minimalism #homesweethome #homedecor #smallbathroomdesign #minibad

A post shared by Anna (@dannnehmeichkeinennamen) on