Tuore äiti osallistui 169 kilometrin ultramaratoniin – pysähtyi imettämään kesken juoksun

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiskeho pystyy uskomattomiin suorituksiin, mistä juoksija Sophie Power toimii loistavana esimerkkinä. Sophie Power osallistui 169 kilometrin pituiseen ultramaratoniin vain kolme kuukautta lapsensa syntymän jälkeen.

Strava-sivusto on jakanut Instagram-kanavallaan kuvan uskomattoman upeasta tilanteesta, jossa Sophie Power imettää vauvaansa. Hän on pysähtynyt kesken rankan juoksusuorituksen koska hänen kolmen kuukauden ikäinen vauvansa tarvitsi imetystä.

Tapahtuman oma valokuvaaja Alexis Berg onnistui tallentamaan upean hetken kamerallaan, kun englantilainen Power imettää Cormac-nimistä poikaansa ja pumppaa samalla myös toisesta rinnastaan maitoa talteen. Voimakas kuva on upea esimerkki äitiydestä, kestävyydestä ja ihmiskehon vahvuudesta.