Presidentti Sauli Niinistö istui portailla kirjamessuilla – kuvasta tuli nettihitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen istuva presidentti Sauli Niinistö osallistui viikonloppuna Turun Kirjamessuille, jossa hän oli kertomassa tuntemuksiaan itseään käsittelevästä kirjasta. Samalla hän sai myös tilaisuuden kuunnella tapahtuman muita mielenkiintoisia puhujia.

Presidentti saapui erääseen puhetilaisuuteen hieman myöhässä, jolloin kaikki paikat oli jo varattuja. Niinpä presidentti istui monien muiden ihmisten tavoin portaille. Suomen Tietotoimiston päätoimittaja Minna Holopainen julkaisi kuvan tilanteesta verkossa. Kuva on sittemmin saanut suuren suosion.

– #Suomi2018: presidentti @niinisto kirjamessuyleisön joukossa kuuntelemassa #tasaarvo|keskustelua auditorion portailla, koska penkkirivit täynnä, Minna Holopainen kirjoitti kuvan yhteydessä.

https://mobile.twitter.com/holopainenminna/status/1048519378311032833