Tuoksukynttilät viinanhimoisille – tuoksuina punaviini, viski ja olut

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Swag Brewery -niminen lahjatavarakauppa on ottanut tuotevalikoimiinsa eri alkoholijuomilta tuoksuvat kynttilät. Kynttilät on valmistettu kierrätettyjen pullojen pohjille. Valikoimassa on useita eri tuoksuja.

Miltä kuulostaisi punaviiniltä tuoksuva kynttilä? Tai kotiin siiderin tuoksua tuova pöytäkynttilä? Nyt on mahdollista nauttia alkoholijuomista myös pelkästään sierainten kautta hajuaistia hyödyntäen. Swag Brewery hehkuttaa ainakin olutfanien innostuvan stoutin, IPA:n tai porterin tuoksusta kodissaan.

Kuulupa valikoimiin jopa kentuckylaisen bourbonin tuoksu. Kynttilät ovat nyt alennuksessa ja maksavat noin 15 euroa. Lähikaupasta saa hieman edullisemmin vaikkapa kanelin tai vaniljan tuoksulla varustettuja kynttilöitä.