Taapero silppusi vanhempien kirjekuoren – sisällä 1 060 dollaria

Ohhoh! · Tim Isokivi

Rakkaus jälkikasvua kohtaan saattaa joskus olla koetuksella, etenkin lapsen aiheuttaessa rahallista vaninkoa. Erään yhdysvaltalaisperheen tapauksessa heidän poikansa päätyi tuhoamaan yli tuhannen dollarin edestä käteistä.

Jackee ja Ben Belnap olivat säästäneet 1 060 dollaria suosikkijalkapallojoukkueensa kauden pelejä varten. Käteiset rahat oli säilötty pöydälle jätettyyn kirjekuoreen. Yllättäen kirjekuori oli kadonnut seuraavana päivänä.

Rahat löytyivät silpottuna perheen paperisilppurista. Belnapien kaksivuotiaalla pojalla, Leolla on tapana auttaa vanhempiaan tuhoamaan roskapostia ja asiakirjoja heidän puolestaan. Lapsi oli luullut kirjekuoren kuuluvan roskiin.

Pariskunta yrittää pelastaa rahojaan valtiovarainministeriön avulla. Jackee ja Ben olivat arvatenkin pahoillaan tapauksesta, mutta eivät voineet Good4Utah-uutissivuston mukaan muuta kuin nauraa asialle. Paperisilppurin käyttö on tosin jatkossa kielletty Leolta.