Deittivalmentaja: Näin vältät ghostaamisen

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Moni deittisovelluksia käyttänyt on huomannut, että ihmiset katoavat heidän elämästään yhtä nopeasti kuin ovat siihen ilmestyneetkin. Siksi todella moni sinkku on kyllästynyt ajan haaskaamiseen deittiviidakossa jouduttuaan kerta toisensa jälkeen ghostaajan uhriksi.

Nyt treffivalmentaja Hayley Quinn ohjeistaa Plenty Of Fish -sivustolla, kuinka deittailussa tulisi käyttäytyä, jotta ei joutuisi kusipäisen tempun uhriksi. Hänen mukaansa jatkuva hylkääminen ilman selityksiä vaikuttaa ikävästi itsetuntoon. Kaikki lähtee liikkeelle ensimmäisistä viesteistä.

Huonoa käytöstä ei tule hyväksyä edes tutustumisvaiheen ensimmäisinä hetkinä. Kannattaa antaa toisen osapuolen olla aktiivisempi ja osoittaa, että hän on todella kiinnostunut. Naisten kannattaa antaa miehille vapaus suunnitella treffejä.

Jos henkilö ei vastaa viesteihin kovinkaan aktiivisesti, ei hänelle ole järkevää antaa enempää siimaa suhdetasolla. Kiinnostunut osapuoli näkee oikeasti vaivaa ja haluaa tavata kasvotusten.

Uuden ihmisen kanssa on pidettävä jalat maassa ja investoitava yhtä paljon aikaa huomion antamiseen. Tarkoitusperät on myös järkevää ottaa huomioon ennen tapaamista, sillä osa pelureista haluaa vain seksiä ja saalistusta.

Ei kannata olla liian helppo nakki. Viestittelyssä on hyvä myös muistaa turhanpäiväisten vuodatusten skippaaminen ja keskittyä ytimekkääseen sanailuun. Viesteissä ei kannata valittaa tai selittää – se voi pelästyttää ehdokkaat pois.