Lukiolainen tarjosi ihmisen jäänteistä valmistettuja pipareita – ainakin yhdeksän koulukaveria maistoi

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kalifornialaisen Da Vinci Charter Academy High Schoolin oppilas on tarjoillut luokkakavereilleen ihmispipareita. Lukiolaistyttö oli käyttänyt ystävänsä kanssa leivonnaisten yhtenä raaka-aineena isoäitinsä tuhkaa. Poliisi tutkii asiaa.

Fox News kertoo, että yksi lukion oppilaiste oli kertonut kotonaan, että hänen luokkakaverinsa väitti käyttäneensä isoäitinsä tuhkaa leipomiensa pipareiden raaka-aineena. Hän oli tarjoillut keksit opiskelutovereilleen viikkoa aiemmin. Ainakin yhdeksän oppilasta oli syönyt pipareita.

Lukion rehtori Tyler Millsap on tiedottanut asiasta ja vakuuttanut, että oppilaiden turvallisuus ja hyvinvointi on lukion ykkösprioriteetti. Vanhemmilleen kekseistä kertoneen pojan on kuitenkin väitetty sanoneen, että lukio oli kehoittanut häntä vaikenemaan asiasta. Kenellekään ei ole täysin selvää, mikä ihmispipareiden valmistamisessa ja tarjoilemisessa olisi rikoksena, joka oikeuttaisi syytteiden nostaamiseen.