Työntekijä törttöili lihanjalostamolla – 23 000 kiloa lihaa hävitettiin

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kymmeniä tuhansia kiloja lihatuotteita on jouduttu hävittämään yhden työntekijän teon vuoksi. Nimeämätön mies oli virtsannut keskelle yhdysvaltalaista lihanjalostamoa. Tapaus kävi ilmi valvontakameran tallentamalla videolla, joka kuvattiin Virginiassa sijaitsevan Smithfield Foods -lihajalostamon tuotantolijalla.

Tehtaassa työskentelevä mies riisuu videolla suojahanskansa ja virtsaa lattialle. Mies jatkoi työntekoa virtsaamisen jälkeen. Työntekijä on erotettu tapauksen tutkinnan ajaksi. Yhtiön edustaja Lisa Martinin mukaan tuotanto keskeytettiin tapahtuneen jälkeen ja tuotantolaitteet putsattiin perusteelliseksi.

Smithfield Foods on maailman suurin sianlihatuotteiden valmistaja. Associated Press -uutistoimiston mukaan yhtiö hävitti tapauksen seuksena tuotteita yhteensä 23 000 kiloa.