Mies hyppäsi krokotiiliaitaukseen Crocsit jalassa – ja joutui heti yhden hampaisiin

Ohhoh! · Tim Isokivi

Floridalainen mies on herättänyt hämminkiä oltuaan vähällä joutua krokotiilien kitaan. Hän teki läheistä tuttavuutta alligaattorifarmin krokotiilien kanssa.

St. Augustine Alligator Farm -puiston työntekijät ihmettelivät eräänä aamuna krokotiiliaitauksesta löytyneitä vaatteita, Crocs-kenkiä ja verta. Henkilökunta pelkäsi krokotiilien syöneen jonkun. Paikalta ei kuitenkaan löytynyt ruumista.

Lähinaapurustossa oli aiemmin pysäytetty pelkkiin boksereihin pukeutunut verinen mies. Hän oli kertonut poliiseille joutuneensa alligaattorin puremaksi. Kävi ilmi, että mies oli murtautunut yöllä alligaattorifarmille ja hypännyt krokotiiliaitaukseen Crocsit jaloissaan.

Brandon Keith Hatfieldiksi tunnistetun miehen tempaus oli tallentunut valvontakameran videolle. Action News Jax -uutissivuston mukaan miehen epäillään olleen tapahtumahetkellä huumeiden vaikutuksen alaisena.