Talven hiusmuoti lyhyempi kuin vuosiin – syy löytyy vaatetuksesta

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Ihmiset käyvät pikkujoulukauden kynnykellä huolittelemassa ulkonäkönsä kampaajalla. Tänä syksynä katkaistaan hiusten pituutta urakalla, kun polkkatukat ja sormilla harottavat tyylit ovat taas muodissa.

Lyhyet hiukset on helppo sukia talviaikaan pipon jäljiltä. Juhlatyylissä niihin tehdään 20-lukulaisia laineita, jolloin ne sopivat joulun tunnelmaan ja edustavat trendikkäintä muotoilua juuri nyt. Toinen hiuksissa suosittu pituus on korvan alle tai olkapäille ylettyvä, jolloin jakaus tehdään keskelle päätä ja latvat suoristetaan.

Kukat ovat olleet tänä vuonna muodissa niin vaatteiden printeissä kuin tapettien kuoseissa. Kukkatyyli jatkuu nyt hiuksissa, kun kampauksiin liitetään aitoja tai tekokukista valmistettuja koristeita. Kukkia pannaan hiuksiin paljon, PureWow tietää.

View this post on Instagram

Когда успеваешь побывать уже в нескольких европейских городах, понимаешь, как сильно они друг на друга похожи. Нет, безусловно, есть среди них и очень самобытные, неповторимые. Но в общем, сходство прослеживается. ⠀ Так, например, Будапешт мне напомнил немного Париж и Вену, а еще Прагу и Киев. И, только не смейтесь, Днепропетровск, где небольшие домики утопают в зелени. ⠀ Но перед всеми этими городами Будапешт имеет огромное преимущество. Это уникальный город-курорт, город целебных вод. И вот ради чудесных купален, построенных на термальных источниках, сюда точно хочется вернуться. . . . . #hungary #budapest #parliament #budapestparlament #budapestparliament #panorama #panoramic #sportgirl #architecture #dunabe #fishmanbastion #portrait #portraitphotography #travelphotography #travel #travelgram #europe #paris #view #cityview #england #bobhaircut #dream #trip #amazingview #castle #европа #заметкипутешественника #prague #palace

A post shared by Inna (@pinkevich911) on