Tässä on miesten huumaavin tuoksuvalinta – ylellisyyttä yhdellä suihkauksella

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Arabialainen oud-uute on hienostunut hajuveden osa, joka tekee tuoksuista arvokkaan ja ylellisen. Nyt oudia suositaan etenkin miesten partavesissä, sillä niiden ansiosta tuoksut nousevat uudelle, itämaisen hienostuneelle tasolle.

Men’s Healthin mukaan agarpuusta uutettu oud on tämän hetken trendikkäin parfyymien ainesosa. Sen aromissa on havaittavissa syvää puumaista ja itämaista tuoksua, jota ei tarvitse iholle kuin yhden suihkauksen verran. Oudia sisältäviä tuoksuja löytyy lähes kaikilta suurimmilta valmistajilta.

Myskiset ja syvät tuoksut sopivat pimeään vuodenaikaan siinä missä raikkaat ja sitruunaiset kevääseen ja kesään. Oud-öljy on muodostettu tislaamalla agarpuun hartsia. Sen on kerrottu olevan kultaakin kalliimpaa.

https://www.instagram.com/p/Bp833LVndMI/