Romee Strijd syö huipputerveellisesti – omat välipalat mukaan matkalle

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muutama vuosi sitten mallimaailman ykköskaartiin nousi hollantilainen Romee Strijd. Romee Strijd on 23-vuotias kaunotar, joka on nähty muun muassa Victoria’s Secretin muotinäytöksessä ja hän onkin toiminut alusvaatemerkin mallina jo vuodesta 2015 lähtien.

Romee Strijd päivittää YouTubessa omaa kanavaa, jossa hän pitää videoblogiaan. Tällä kerralla nainen päätti esitellä sitä miten hän matkustaa ja miten nainen onnistuu pitämään ruokavalionsa ja välipalansa terveellisinä myös matkoilla.

Romee nauttii lennon aikana marjoja ja proteiinipitoisen salaatin avokadojen kera. Perillä Beijingissä malli huolehtii heti nesteytyksestä ja juo paljon vettä. Välipalaksi malli syö hotellissa riisikakkuja, joiden päälle hän laittaa mantelivoita ja banaania. Terveellisesti syömisen salaisuus näyttäisikin mallin kohdalla olevan se, että hän on pakannut mukaansa paljon terveellisiä välipalavaihtoehtoja.