Arman Alizad tänään kovan paikan edessä: ”Yksi surullisimpia näkyjä mitä oon ikinä kohdannu”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Arman Alizadin Viimeinen ristiretki -ohjelman uudella tuotantokaudella etsitään elämän tarkoitusta. Tällä kaudella on nähty niin kauneusleikkauksia kuin hengenvaarallisia tilanteita Etelä-Afrikan jengien keskuudessa. Tänään vuorossa on kauden surullinen päätösjakso, jossa tutustutaan salametsästyksen tuhoihin.

Arman Alizad poseeraa Afrikassa jaksossa, jossa käsiteltiin Sambian lapsimorsiamia, Kuva: Kalle Heino

Salametsästys ja laiton eläinosakauppa ovat yksi maailman suurimmista rikollisista toiminnoista. Arman tutustuu tänään kello 22.00 Nelosella esitettävässä jaksossa savannilla veristä sotaa salametsästäjiä vastaan käyviin aseistettuihin sotilaisiin. Lisäksi Alizad viettää aikaa paikassa, jossa salametsästäjät, leijonat, käärmeet ja kuumuus haluavat muut hengiltä.

– Tää on yks surullisimpia näkyjä mitä oon ikinä kohdannu. Ainoa keino pitää joillain alueilla sarvikuonot turvassa salametsästäjiltä, on tehdä heistä ”arvottomia” leikkaamalla heidän sarvi pois. Näin salametsästäjä ei tapa niitä. Ihmisen ahneudella ei ole mitään rajoja, Arman Alizad kirjoitti sarvikuonoa esittävän valokuvan yhteydessä.