Hämmentävä musiikkinero Suomeen – tässä maistiainen viraaliksi nousseesta esityksestä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kuka tahansa voi opetella soittamaan instrumentteja tai kopioimaan toisten musiikkia. Vaatii kuitenkin taitoa luoda jotain uutta ja ennenkuulumatonta – etenkin musiikin saralla. Omaperäisyyttä pidetään usein jonkinlaisena hulluutena.

Viraali-ilmiöksi noussut amerikkalainen Marc Rebillet esittelee nyt uuden kappaleensa nimeltään Chaos and Destruction. Itsensä likoon paneva mies osaa hyödyntää luovuttaan tavalla, joka jättää monet soittelijat ja lauleskelijat varjoonsa. Hän on ilmiömäinen.

Marc Rebillet saapuu helmikuussa Suomeen. Hän kiertää parhaillaan ympäri maailmaa esittämässä kertarysäyksellä luotuja kappaleitaan. Mies tunnetaan erinomaisesta tilannetajustaan ja nerokkaista heittäytymisistään.