Michele Murphy-Kaulaselta täystyrmäys Maria Nordinille: ”Kurkkuani myöden täynnä jokaista besserwisseriä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laihduttamiseen ja parempiin elintapoihin keskittyvä Olet mitä syöt -televisiosarja on noussut viime päivinä keskusteluun, kun Maria Nordin väitti ylipainon olevan yhteydessä muun muassa stressiin ja lapsuudentraumoihin. Hänen mukaansa ongelma korjataan korjaamalla sisäiset ristiriidat.

– Toinen juurisyy piilee kehossa. Jos lapsi ei tunne pientä kehoaan rakastetuksi, täytyy kehittää itselleen se pehmeä syli tai tulla isommaksi, jotta olisi ”more to love”, enemmän rakastettavaa, Maria Nordin kirjoitti Instagramissa.

Ruoan ja rakkaudenosoitukset rinnastava Maria Nordin sai kuitenkin nopeasti täystyrmäyksen ohjelmassa mukana olleelta Michele Murphy-Kaulaselta. Hän tyrmäsi Nordinin väitteet ja totesi yksinkertaisesti syöneensä liikaa liikuntansa määrään nähden. Ja syöneensä vieläpä aivan vääriä ruokia.

– Mä olen niin kurkkuani myöden täynnä jokaista besserwisseriä, joka jostain syystä haluaa nokkansa lykätä tähän Olet mitä syöt -ohjelmaan johon minäKIN osallistuin. Viimeisempänä iki-hoikka Maria Nordin avasi sanaisen arkkunsa siitä kuinka ylipaino on traumaperäistä, Michele-Murphy Kaulanen lataa.

– Mut minun tapauksessani ihan olen puhtaasti syönyt kilot ilman pienintä liikuntaa. Ei sen liikuttavampi stoori, vaan ihan elämää. Mun elämää. Ja otan siitä myös täyden vastuun. Ei oo mun lapsuus tottumuksissa saatika mun parisuhteen läheisyyden puutteessa vaan ihan puhtasti omassa itse opitussa mallissa, Kaulanen lisää.