Spoilerivaroitus! Modernin perheen yllätyskäänne puhuttaa faneja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moderni perhe -komediasarjassa päästään kurkistamaan omintakeisen suvun elämää Kalifornian Los Angelesissa. Hittisarjan viimeisimmällä kaudella nähdään suuria juonenkäänteitä, joista yksi on päähahmon yllättävä raskausuutinen. Mikäli et halua tietää, kuka henkilö on kyseessä, jätä artikkelin lukeminen tähän.

SPOILERIVAROITUS

Äskettäin Yhdysvalloissa esitetyssä Modernin perheen tuoreessa jaksossa selvisi, että Dunphyn vanhin tytär Hailey odottaa lasta. Raskaus selviää, kun nainen on ajamassa törmäilyautoja pitkäaikaisen on-off -poikaystävänsä Dylanin kanssa. Hailey on laittamassa huulipunaa huuliinsa Dylanin törmättyä hänen autoonsa ja huulipuna uppoutuu syvälle Haileyn sieraimeen.

Lääkärin vastaanotolla suoritetussa rutiinitarkastuksessa selviää, että Hailey on raskaana. Hailey Dunphyn roolissa nähdään 27-vuotias Sarah Hyland. Modernia perhettä on esitetty pian kymmenen vuoden ajan.

View this post on Instagram

Now, she’s so amazing. ❤️ #ModernFamily

A post shared by Modern Family (@abcmodernfam) on

View this post on Instagram

Treat yourself to a new season of #ModernFamily. 😘

A post shared by Modern Family (@abcmodernfam) on