Muusikot tekivät kappaleen iPhonella – Siri mukana yhtyeessä!

Digi Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Siri on Applen iOS-laitteiden avustaja, joka ottaa vastaan äänikomentoja. Siri vastaa erilaisiin kysymyksiin monotonisella äänellään. Siriä voi näemmä käyttää myös kappaleiden tausta-avustajana. Kolmen intialaisen nuoren ryhmä on käyttänyt Siri-avustajaa luomassa taustabiittiä esittämälleen kappaleelle.

Video on julkaistu jo muutama vuosi sitten, mutta se on lähtenyt viime päivinä uusintakierrokselle netissä. Siri pysyy hienosti laulussa mukana.

Länsimaalaiset kuulevat intialaista musiikkia kaiketi eniten Bollywood-elokuvia katsoessaan. Musiikki on olennainen osa elokuvatyyliä, joten sen kautta pääsee erinomaisesti sukeltamaan hindinkielisten kappaleiden pariin. Videolla esiintyvät nuoret ovat tehneet omanlaisensa version.