Claudia Romani keikisteli todella ohuessa paidassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialaissyntyinen bikinimalli Claudia Romani nimettiin taannoin maailman seksikkäimmäksi jalkapallotuomariksi pätevöidyttyään jalkapallotuomariksi. Viime keväänä hän poseerasi suomalaisen Myllykosken Pallo -joukkueen pelipaidassa sosiaalisessa mediassa. Viime aikoina Claudia on julkaissut itsestään usein rohkeita kuvia verkossa.

Tällä kertaa Claudia nähdään poseeraamassa muun muassa yläosattomissa sekä todella ohuessa paidassa, joka ei juuri piilottele sisältöään katsojilta.

Realitysarja Secret Storyn tähtenä nykyisin nähtävä Claudia Romani rankattiin taannoin maailman seksikkäimpien bikinimallien kärkijoukkoon. Playboy-lehden Italian versiossa poseerannut kaunotar on asunut vuodesta 2010 saakka Miamissa, Yhdysvalloissa. Viisivuotiaasta saakka kasvissyöjänä elänyt neitokainen pyrkii monipuoliseen ruokavalioon ja kuntoilemiseen. Taannoin Romani valittiin Italian Playboy-lehdessä Vuoden 2016 bruneteksi.