Jen Selterillä maailman seuratuin bikinivartalo?

Viihdeuutiset · Stara.fi

New Yorkissa asuva Jen Selter on noussut maailmanmaineeseen Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Nettitähti tunnetaan kuitenkin erityisesti takapuolensa ansiosta, joka on tuonut Jenille jo yli 12 miljoonaa seuraajaa pelkästään Instagramissa.

Tuoreimmissa otoksissaan Jen Selter esittelee maailmankuuluja kurvejaan eri puolilla maailmaa, kuten esimerkiksi Italiassa Positanon rannikolla.

View this post on Instagram

Thank you, _____ 💋✌🏼

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on

View this post on Instagram

What is your favorite season?! 🍁 🍃 🍂

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on

25-vuotias Jen Selter on internet-suosionsa myötä noussut fitness-kuuluisuudeksi. Hän ansaitsee nykyään paljon rahaa erilaisten kumppanisopimusten avulla. Taannoin hän paljasti ansaitsevansa jokaisesta nettikuvastaan keskimäärin huimat 45.000 euroa. Selter julkaisee viikoittain useita näyttäviä kuvia timmistä takapuolestaan, joten hänen tulonsa ovat sosiaalisen median ansiosta kohdallaan.