DJ Madds nakuili rannalla – koettelee Instagramin rajoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurella todennäköisyydellä seksikkäin DJ-tähti on menestyksekästä malliuraakin tekevä Madison Louch, eli DJ Madds. Hänestä tuli kansainvälinen julkkis viimeistään, kun hakkeri varasti hänen alastonkuvansa. Viime aikoina Madds on julkaissut itsestään ahkerasti kuvia verkossa.

Madison Louch nähdään usein poseeraamassa rohkeissa Instagram-kuvissa, mutta nyt DJ-kaunotar on kuitenkin yllättänyt toden teolla, sillä tuoreimmassa somekuvassaan hän poseeraa täysin alastomana rantavedessä seisoen. Mukana on vieläpä kaksi muuta mallinmitat täyttävää kaunotarta, jotka hekin ovat täysin alastomia. Kuvajulkaisu koettelee Instagramin sääntöjen rajoja. Kuvat löytyy tästä linkistä, ellei sitä ole jo ehditty poistaa sääntöjen vastaisena. Kuva on ikuistettu Bahamalla Staniel Cayn rannalla.

Yhdysvaltalainen Madison ”DJ Madds” Louch on mallikaunotar ja DJ, joka tuli kansainvälisesti tunnetuksi viimeistään silloin, kun rikolliset saivat hakkeroitua hänen alastonkuvansa Applen iCloud-palvelusta. Hakkerit ryhtyivät kiristämään rahaa kuvia vastaan, mutta maksun sijaan Louch marssi poliisin puheille ja auttoi järjestämään rikollisille ansan.