Morsian sai karun viestin sulhasensa salarakkaalta – luki sen häävieraille alttarilla!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Korviaan myöten mieheensä rakastunut nainen oli ollut viettämässä hääpäiväänsä edeltävää iltaa morsiusneitojensa kanssa, kun yhtäkkiä sulhasen salarakas otti yhteyttä. Morsian sai tietää, että hänen miehensä oli elänyt kaksoiselämää. Morsian päätti kostaa.

Unelmien hääpäivä muuttui paljastuksien ja rehellisyyden päiväksi. Whimn-sivulle tarinansa kertonut nainen sai miehensä salarakkaalta lukuisia kuvakaappauksia ja yhteiskuvia puhelimeensa todistusaineistoksi sulhasensa uskottomuudesta. Vaikka koko elämä kääntyi hetkessä ylösalaisin, pystyi morsian keräämään tarpeeksi voimia näyttääkseen petturimiehelle närhen munat. Hän päätti kävellä alttarille.

Sen sijaan, että morsian olisi perunut hääjuhlan, hän päätti perua ainoastaan vihkimisen. Nainen käveli vihkiväen läpi kohti alttarille, kääntyi yleisöä päin ja sanoi, että hänen kumppaninsa ei ollut se ihminen joksi hän miestä luuli. Sen jälkeen nainen laski hääkimppunsa ja luki edellisiltana saamansa viestit kaikille ääneen.

– Tänään ei järjestetä häävastaanottoa, mutta tänään juhlimme rehellisyyttä, aidon rakkauden löytämistä ja sydämen seuraamista, vaikka se sattuisi kuinka paljon, morsian oli sanonut ihmisille, ja vietti kertomansa mukaan upean sinkkujuhlan häiden sijaan.