Mies pidätettiin koska uhkasi räjäyttää ravintolan – puhuikin vessahädästä?

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen New Orleansissa Willie’s Chicken Shack -nimiseen ravintolaan soitettiin poliisit, koska asiakkaana ollut Arthur Posey oli työntekijöiden mukaan uhannut räjäyttää paikan. Mies sanoi kuulusteluissa tarkoittaneensa vessahätää, joka vertauskuvallisesti olisi hänen mukaansa voinut räjäyttää paikan.

Ravintolan työntekijät ottivat kolmekymppisen miehen uhkailun tosissaan. Työntekijät väittivät, että Posey oli kysynyt, että monelta ravintola menee kiinni. Sen jälkeen hän oli sanonut, että se suljetaan todennäköisesti aiemmin, koska hän hakee pommin ja räjäyttää paikan.

Mies joutuu mielentilatutkimuksiin. Posey on inttänyt poliiseille, että kyseessä on ainoastaan suuri erehdys, koska ravintolan työntekijät eivät ymmärtäneet pommin räjäyttämisen tarkoittaneen isolla asialla käymistä ravintolan saniteettitiloissa, Mirror uutisoi.