Marianne Kallion kurvit kuin sarjakuvahahmolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Marianne Kallio tuli aikoinaan tunnetuksi realityohjelmista, kun hänet nähtiin esimerkiksi Big Brother ja Viidakon tähtöset -ohjelmissa, joista jälkimmäisestä hän palasi kotiin kesken kuvausten joukkuekavereidensa vinoilun takia. Viime viikkoina Marianne on julkaissut itsestään runsaasti rohkeaa kuvamateriaalia verkossa.

Tuoreimmissa kuvissa Kallion valtavat silikonirinnat ovat tuttuun tapaan pääosassa, kun Big Brotherin myötä julkkikseksi noussut Marianne esittelee niitä auliisti. Muodot ovat tosin jo niin valtavat, että lopputulos muistuttaa lähinnä sarjakuvahahmoa. Vaikutelmaa lisää somesovelluksen suurentamat silmät ja tähtipöly.

Esikoisensa kolme vuotta sitten synnyttänyt Marianne pudotti perheenlisäyksen jälkeen painoaan parikymmentä kiloa ja palasi nopeasti parrasvaloihin. Kallio on tuunannut rintojaan rajusti suuremmiksi keinotekoisesti, ja hän esittelee auliisti tuloksia esimerkiksi Instagramissa. Niin tälläkin kerralla.