Näin puet bändipaidan tyylikkäästi – ota tästä mallia!

Lifestyle · Terhi Piiroinen

T-paita saattaa tuntua arkiselta asulta, joka ei mairittele naisten muotoja tai tyyliä. Pienellä vaivalla lempibändin paidasta voi saada näyttävämmän ja upean osan asukokonaisuutta. Nappaa vinkit haltuun.

PureWow-sivuston muotiasiantuntijat tietävät, että printtipaita voi parhaimmillaan olla vahvalla sanomalla varustettu asun kruunu. Pue T-paidan kanssa leveälahkeiset housut ja solmi paita eteen kiinni. 70-luvun tyyliä korostetaan tennareiden avulla. Myös pikkutakit sopivat naisten tyyliin printtipaitojen päälle, etenkin jos kokonaisuuteen ynnää korkokengät.

T-paidan helman voi panna korkeavyötäröisen hameen sisään. Tyyli on vieläkin trendikkäämpi, jos hame on muodikasta leopardikuosia. Kylmällä ilmalla on sallittua käyttää poolopaitaa printtipaidan alla, jos molempien paitojen helmat pannaan korkeavyötäröisten farkkujen sisään. Printtipaidan päälle peuttu farkku- tai nahkatakki on aina in.