Kuokkavieras sekoili häissä – pilasi jopa hääparin tanssin

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridassa unelmiensa häitä Treasure Islandilla sijaitsevalla Lions Clubin juhlatilassa tanssinut hääpari järkyttyi, kun heidän seuraansa liittyi tuntematon nainen. Ilmeisen humalassa ollut nainen jammaili tanssilattialla, eikä kukaan tiennyt hänen henkilöllisyyttään.

Ilmeni, että kyseessä oli juhlapaikkaa vastapäätä asuva 46-vuotias Christine Chandler. Nainen oli livahtanut kuokkavieraaksi hääjuhliin. Vieraat pyysivät Christine Chandleria poistumaan, mutta nainen palasi takaisin tanssilattialle kotvasen kuluttua. Siinä vaiheessa paikalle soitettiin poliisit, The Smoking Gun uutisoi.

Humalassa ollut kuokkavieras saatettiin toistamiseen juhlatilan ulko-oville, jossa olivat poliisit vastassa. Nainen alkoi riehua ja sanoi kirosanoilla tehostaen, ettei aikonut lähteä yhtään minnekään. Nainen vietti seuraavan vuorokauden putkassa ja hän sai syytteet muun muassa virkavallan vastustamisesta ja sopimattomasta käytöksestä.

Poliisi