Tuubimaisessa pakkauksessa myytävät Pringles-perunalastut vaativat yleensä käden upottamista mausteiseen purkkiin. Sipsi kurkotetaan purkista sormilla, jolloin käsi tulee rannetta myöten likaiseksi. Asiaa voi helpottaa paperin avulla.
Ota tavallinen A4-paperiarkki ja taita se kahtia. Pane paperiliuska sen jälkeen Pringles-purkkiin ikään kuin sipsialustaksi. Vedä paperi purkista ulos sipsien kera, ja nauti perunalastuja aiempaa siistimmin ilman käden sotkemista.
Kerroimme aiemmin, että Pringles-sipsejä valmistava Kellog’s-yhtiö kertoi asiakkaille perunalastujen olevan maustettu ainoastaan päältä. Jos haluaa Pringles-sipseistä parhaimman mahdollisen makuelämyksen, kannattaa ne syödä sipsin yläosa kieltä vasten.
Voit halutessasi lukea Starassa myös lisää juuri tähän artikkeliin liittyvistä teemoista ja aiheista, kuten perunalastut tai laajemmin tästä aihealueesta Viihdeuutiset -osioistamme.