Kiinteistövälittäjä halusi kohteelle huomiota – mallikaunottaret riisuivat kuviin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kiinteistövälittäjän työ ei ole aina helppoa, eikä kaikille myytäville asunnoille löydy niiden tarvitsemaa huomiota. Eräs välittäjä keksi kaupitella myytävää kohdetta klassisella mutta harvemmin asuntoilmoituksissa nähdyllä tavalla.

Yhdysvaltojen Texasissa asuva Kristin Gyldenege palkkasi kaksi fitness-mallia poseeraamaan Conroessa sijaitsevasta kodista otettuihin kuviin. Mies- ja naismalli esiintyivät kuvissa vähissä vaatteissa.

– Halusin ihmisten näkevän kohteen. Halusin liikennettä sivuille, Gyldenege toteaa ABC 13 -uutissivustolle.

Osa kuvien saamasta palautteesta oli negatiivista, joten Houston Association of Realtors -yhtiö poisti kuvat sivuiltaan. Merkittävä osa palautteesta oli kuitenkin naisen mukaan positiivista, ja hän toteaa kaiken julkisuuden olevan vain hyvästä.

View this post on Instagram

Check out this fabulous home at 590 Mosswood dr. Conroe, Tx

A post shared by Kristin (@pottymouthedagent) on