Poliisikoira nappasi pyromaanin Vantaalla: ”Vito arveli, ettei tällainen peli vetele”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Itä-Uudenmaan poliisilaitos kertoo värikkääseen tapaan Keravalla tapahtuneesta välikohtauksesta, jossa tuli ilmoitus kahdesta autopalosta saman iltapäivän aikana. Toisessa tapauksessa paikalla tehtiin silminnäkijän havainto piiloutuvasta henkilöstä, jota paikalle Vantaalta saapunut koriapartio ryhtyi selvittämään.

– Vito arveli jo heti alkajaiksi, että tämmöinen peli ei meillä vetele, ja että pyromaani on saatava kiinni. Henkilö karkasi paikalta, mutta karvainen konstaapeli Vito käytti massiivista nenäänsä ja repi avustajansa perässään, Itä-Uudenmaan poliisi kirjoittaa sosiaalisessa mediassa.

– Metsäsaarekkeen kohdalla Viton apukuljettaja havaitsi Viton päättäneen, että metsässä on joku piilossa. Kuusikon takaa Vito löysi piileskelemästä henkilön, joka ei aikonut antautua lain karvaisen nenän edessä. Vitolla oli kova halu opettamaan henkilölle elämän realiteettejä, mutta avustajan kuljettaja päätyi toiseen keinoon ja henkilö saatiin lopulta paketoitua.

Tällä kertaa pyromaani jäi siis kiinni poliisikoiran ansiosta. Ilman kiinni jäämistä pyromaani olisi suurella todennäköisyydellä sytyttänyt vielä lisää tulipaloja.