Caitlyn Jenner on vieraantunut lapsistaan: ”Heillä on oma elämänsä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olympiavoittaja ja televisiopersoona William Bruce Jenner tunnetaan nykyisin nimellä Caitlyn Marie Jenner. 68-vuotiaalla naisella on kuusi lasta, 39-vuotias Burt, 37-vuotias Casey, 36-vuotias Brandon, 34-vuotias Brody, 22-vuotias Kendall ja 20-vuotias Kylie. Caitlyn kertoo vieraantuneensa lapsistaan.

– Vietän nykyisin paljon aikaa yksin kotona. Minulla on monta lasta, mutta läheinen suhde heihin on vaikeaa olosuhteiden pakosta. Kaikilla on oma elämä ja he ovat siirtyneet eteenpäin. Me olemme vain ihmisiä ja vierailemme täällä vain hetken. Tulemme ja menemme, mutta toivottavasti pystymme kaiken päättyessä sanomaan, että perhe on ollut siellä sinua varten, Caitlyn pohtii Broadly-lehdelle.

Sukupuoltaan vaihtanut nainen on muuttanut käsitystään elämään liittyen. Hän toivoo, että kun hänen maallinen taival päättyy, voi hän olla ylpeä urheilusuorituksistaan, lastensa kasvattamisesta ja maailmalle tekemästään muutoksesta. Nainen on aina tiennyt olevansa transsukupuolinen, mutta pääsi toteuttamaan aitoa sukupuoltaan vasta myöhemmällä iällään.