Michelle Lewin ilman housuja somekuvassaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venezuelalainen fitness-kaunotar Michelle ”La Cuerpa” Lewin on yksi maailman seuratuimmista fitness-malleista. Hän laihdutti aikoinaan kymmeniä kiloja ja nousi supertähdeksi. Michelle on sittemmin poseerannut esimerkiksi Playboyn kansikuvassa ja noussut sometähdestä oikeaksi julkkiskaunottareksi.

View this post on Instagram

🦵🏻

A post shared by Michelle Lewin (@michelle_lewin) on

Nykyisin Lewinillä on jo yli 13 miljoonaa seuraajaa yksin Instagramissa, ja siihen päälle vielä miljoonia seuraajia muissa sosiaalisissa medioissa. Fitness-kaunottaren kuvat paljastavat nopeasti syyn valtavaan seuraajamäärään. Huimasti laihduttanut Michelle on nimittäin nykyisin huippukunnossa.

View this post on Instagram

It’s Turkey Time 🦃🥂 -Happy Thanksgiving🙏🏻

A post shared by Michelle Lewin (@michelle_lewin) on

View this post on Instagram

Step 2

A post shared by Michelle Lewin (@michelle_lewin) on

Michelle Lewin kertoi taannoin nuoruudestaan köyhyydessä Venezuelassa ja siitä kuinka hän oli teini-ikäisenä lähes anorektinen, koska perheellä ei ollut varaa ruokaan. Ruotsiin miehen perässä muutettuaan Michelle ryhtyi kuntoilemaan aktiivisesti, ja hänestä tuli miljoonien idoli. Playboy-lehdessäkin poseeranneen kaunottaren takapuoleen painottuvia kuvia katselee sosiaalisissa medioissa yhteensä jo lähes yhdeksän miljoonaa käyttäjää.