Michelle Lewin ilman housuja somekuvassaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venezuelalainen fitness-kaunotar Michelle ”La Cuerpa” Lewin on yksi maailman seuratuimmista fitness-malleista. Hän laihdutti aikoinaan kymmeniä kiloja ja nousi supertähdeksi. Michelle on sittemmin poseerannut esimerkiksi Playboyn kansikuvassa ja noussut sometähdestä oikeaksi julkkiskaunottareksi.

Nykyisin Lewinillä on jo yli 13 miljoonaa seuraajaa yksin Instagramissa, ja siihen päälle vielä miljoonia seuraajia muissa sosiaalisissa medioissa. Fitness-kaunottaren kuvat paljastavat nopeasti syyn valtavaan seuraajamäärään. Huimasti laihduttanut Michelle on nimittäin nykyisin huippukunnossa.

View this post on Instagram

It’s Turkey Time 🦃🥂 -Happy Thanksgiving🙏🏻

A post shared by Michelle Lewin (@michelle_lewin) on

View this post on Instagram

Step 2

A post shared by Michelle Lewin (@michelle_lewin) on

Michelle Lewin kertoi taannoin nuoruudestaan köyhyydessä Venezuelassa ja siitä kuinka hän oli teini-ikäisenä lähes anorektinen, koska perheellä ei ollut varaa ruokaan. Ruotsiin miehen perässä muutettuaan Michelle ryhtyi kuntoilemaan aktiivisesti, ja hänestä tuli miljoonien idoli. Playboy-lehdessäkin poseeranneen kaunottaren takapuoleen painottuvia kuvia katselee sosiaalisissa medioissa yhteensä jo lähes yhdeksän miljoonaa käyttäjää.

Uusimmat