Aida julkaisi uuden Pelkääjän paikka -singlensä: ”Tuntui, että olin vain kyydissä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lupaava pop-tulokas Aida syventää tarinaansa uudella singlellään Pelkääjän paikka. Artistin itsensä sanoittama ja säveltämä kappale kertoo uskalluksesta sekä oman äänensä seuraamisesta vaikka riskejäkin ottamalla.

– Biisin tarina pohjautuu aikaisempaan elämänvaiheeseeni. Istuin autossa pelkääjän paikalla matkalla silloiseen kotiini Ouluun. Tajusin ikkunasta ulos katsellessani, ettei tää ole mun elämä. Tuntui, että olin vain kyydissä ja joku muu päätti mihin ajetaan, Aida kertoo.

– Olin aina halunnut Helsinkiin tekemään omaa uraa, mutta ajatus pitkän parisuhteen päättämisestä, muutosta uuteen kaupunkiin ja tuntemattomaan hyppäämisestä nostivat kynnystä. Tajusin, että on kuunneltava sydämensä ääntä ja edettävä siihen suuntaan mihin veri vetää. Rohkaistuin, Aida jatkaa.

Kesällä ilmestynyt Aidan debyyttisingle Kato mun sormee käsitteli artistin omakohtaisten kokemusten kautta lähisuhdeväkivaltaa, kun taas syksyllä julkaistu Kuplamuovii kävi kehopositiivisuuden sekä moninaisuuden sanomalla vihapuhetta vastaan. Moderni tuotanto ja vahva sanomat ovat edelleen läsnä, mutta leikkisän ilmaisun sijaan kuullaan entistä vahvempaa tulkintaa.