Nyt syödään munakoisoa! Tässä parhaat tavat kokata

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Munakoisohymiötä käytetään yleisesti kuvastamaan miehen sukupuolielintä pikaviestimissä. Jotkut ihmiset eivät ole kuitenkaan ikinä maistaneet munakoisosta valmistettuja ruokia. Nyt sitä varten on julkaistu oma reseptikirja.

Aubergiini, eli munakoiso on erinomainen muhennosten raaka-aineena käytettävä vihannes. Se on suosittu etenkin kreikkalaisessa ja turkkilaisessa ruokavaliossa. Munakoiso on vaaleaa ja hieman sienimäistä koostumukseltaan.

Lahjatavaraliike Firebox on julkaissut reseptikirjan, jossa on 50 munakoisoreseptiä englannin kielellä. Reseptit on sovellettavissa sekä kasvissyöjien että vegaanien dieettiin sopiviksi. Resepteissä on vaihtoehtoja alkuruoista jälkiruokiin ja välipaloista keittoihin.

Firebox