Glamourmallin selibaatti päättyi – löysi yllätysrakkauden vastoin odotuksia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kehonrakentajana, glamourmallina ja mediapersonana tunnettu Jodie Marsh erosi vuoden 2017 keväällä aviomiehestään James Placidosta. Samalla hän kertoi medialle, että aikoo olla viisi vuotta selibaatissa. Selibaatti on kaiketi päättynyt.

– Olen tavannut erään henkilön. Kyllä, luitte oikein, tavannut henkilön. Tämä henkilö on mies ja hän ei ole pelkästään antanut minulle takaisin kadoksissa ollutta seksielämääni, vaan saanut myös ajattelemaan sinkkuna olemista uudelleen. Tarkoituksenani ei ollut tavata ketään, tiedättehän, halusin ainoastaan nauttia elämästäm työskennellä lujasti ja tehdä hauskoja asioita vapaa-ajallani, Jodie Marsh kertoo blogissaan.

39-vuotias televisiotähti on esitellyt miehen jopa vanhemmilleen. Hän ei ole etsinyt miestä rinnalleen, mutta yhteys löytyi sattumalta. Pikaromanssi James Placidon kanssa päättyi kahdeksan kuukautta vihkimisen jälkeen. Tällöin hän vannoi, ettei enää ikinä halua miehiä kotiinsa sotkemaan.

https://twitter.com/JodieMarsh/status/1069698671057481729