Mies yritti maksaa seksistä hampurilaisella – poliisi olikin peitetehtävissä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Naispuolinen poliisi oli ollut seksuaalirikospeitetehtävissä Floridan St. Petersburgissa, kun paikalle pelmahti 57-vuotias Frank Caponi. Mies pyyteli naiselta seksuaalisia palveluksia. Hänellä ei kuitenkaan mitä ilmeisimmin ollut rahaa palveluista maksaakseen.

Frank Caponi ehdotti peitetehtävissä olleelle poliisille, että nainen antaisi hänelle suuseksiä. Mies halusi maksaa palvelun hampurilaisella. Tiedossa ei ole, oliko Caponilla hampurilainen jo valmiina taskussa vai olisiko hän hakenut tai valmistanut sellaisen myöntävän vastauksen kuultuaan.

Poliisi pidätti miehen ja hän tulee saamaan syytteet seksuaalipalveluiden ostamisyrityksestä. Mies vapautui putkasta maksettuaan 250 dollarin takuusumman. The Smoking Gunin mukaan Caponi on ollut ennenkin tekemisissä lakia valvovien viranomaisten kanssa muun muassa autoryöstön takia.