Näin saat tuuheammat kulmakarvat – meikkitaiteilija antoi parhaan niksinsä

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tuuheat ja näyttävät kulmakarvat ovat olleet jo useamman vuoden ajan trendien huipulla. Kaikkia ei kuitenkaan ole siunattu paksuilla kulmakarvoilla, jotka pystyisi muotoilemaan tyylikkäästi. Nyt eräs meikkitaiteilija kuitenkin päätti paljastaa niksin, joka auttaa naisia saamaan tuuheammat kulmakarvat.

MAC Cosmetics -meikkisarjan meikkitaiteilija Nichole Thompson kertoi Popsugar-sivustolle hänen parhaan neuvonsa tuuheiden ja näyttävien kulmakarvojen tekemiseen. Näyttävämmät kulmakarvat onnistuu saamaan ohuista ja vaaleistakin kulmakarvoista käyttämällä ripsiin tarkoitettua tuotetta.

Nichole Thompson neuvoi naisia käyttämään kulmakarvoihinsa tummaa ripsiin tarkoitettua pohjustustuotetta. MAC-tuoteperheen ripsille tarkoitettu False Lashes Maximizer antaa kulmakarvoille väriä ja tuuheutta paksuntaen niitä samalla. Harvalle tulisi mieleen käyttää kulmakarvoihin ripsiin tarkoitettua tuotetta, mutta se toimii Thompsonin mukaan paremmin kuin yksikään kulmakarvageeli.