Nainen löysi uuden munuaisen Tinderin avulla – onnenpotku yhdellä pyyhkäisyllä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmiset voivat etsiä Tinderistä satunnaisen seksiseuran lisäksi ilmaisia baari-iltoja tai vaikkapa apua kotitehtävien tekemiseen. Kalifornian Santa Anassa asuva Cheyenne HanLee sai Tinderistä poikaystävän lisäksi myös uuden sisäelimen.

22-vuotias HanLee tapasi poikaystävänsä Gavinin kaksi vuotta sitten. Mies oli antanut neitokaiselle supertykkäyksen ja heillä synkkasi ensitapaamisesta lähtien. Kaksi vuotta myöhemmin HanLeen munuaiset pettivät ja hän oli vaarassa kuolla. Tinder-mätsin avulla elämään singahtanut Gavin toimi tällöin naisen hengenpelastajana.

Cheyenne HanLeen munuaiset olivat lopettaneet toimintansa lähes kokonaan ja hän olisi kuollut muutaman päivän sisään, elleivät lääkärit olisi käskeneet naista sairaalaan veritestien tulokset saatuaan. Gavin haluaa auttaa rakastamaansa naista kaikilla mahdollisilla tavoilla, koska HanLee ei pysty elämään normaalin parikymppisen elämää. Dialyysihoidossa ollut HanLee sai uuden munuaisen Gavinilta.

– En tee tätä siksi, että hän on tyttöystäväni. Teen tämän siksi, että hän saisi elää onnellista elämää, Gavin kertoo elimensä luovuttamisen syyksi.