Johanna Pulkkisen rintavako pääosassa – selfiekuva ei jätä kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkisneitokainen Johanna Pulkkinen tuli suomalaisille tutuksi alunperin Big Brother -ohjelmasta, mutta sittemmin hänet on nähty myös muun muassa Viidakon tähtösissä ja Aurinkorannan tähtösissä. Sittemmin Johanna perusti perheen ja nykyisin hän on jo pienen pojan äiti.

Aktiivisesti sosiaalisessa mediassa kuviaan ja videoitaan julkaiseva Johanna Pulkkinen nähdään tällä kertaa heruttelemassa näyttävää rintavakoaan selfie-kuvissaan.

View this post on Instagram

✌🏽

A post shared by Johanna Pulkkinen (@johanna_pulkkinen) on

Valtavat silikonirinnat ja erinäisiä muita täytteitä vartaloonsa jo aiemmin hankkinut Johanna Pulkkinen julkaisi aikoinaan verkossa myös kohua aiheuttaneen videon, jossa hänen huuliinsa lisättiin kauneusklinikalla keinotekoista täytettä.