Ryöstöstä epäilty kaahasi pakoon – hurja törmäys poliisiautoon videolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa Pasco Countyn alueella Floridassa tapahtui ryöstö, jonka teosta epäilty lähti kaahaamaan suurella nopeudella pakoon häntä jahdanneita poliiseja. Pakoreitin varrelle ryhmittäytyi lisää poliisiautoja, joiden oli määrä lähteä pakoauton perään. Toisin kuitenkin kävi.

Eräässä risteyksessä odotti kaksi poliisiautoa, kun ryöstöstä epäilty menetti ajoneuvonsa hallinnan rajuin seurauksin. Auto nimittäin törmäsi poliisiautoon suurella nopeudella ja törmäsi sen jälkeen vielä liikennemerkkeihin.

Hurja onnettomuus tallentui takana olleen poliisin virka-asussa olleeseen videokameraan. Poliisin mukaan pakoauton nopeus oli ollut noin 180 kilometriä tunnissa, mutta törmäyshetkellä se oli enää noin 120 kilometriä tunnissa. Poliisit saivat onnettomuudessa vain lieviä vammoja samoin kuin ryöstöstä epäiltykin.