Suomi on salibandyn maailmanmestari – Ruotsi kaatui MM-finaalissa

Urheilu Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomi on juuri voittanut salibandyn maailmanmestaruuden. Ruotsi kaatui hetki sitten päättyneessä finaalissa tyylikkäästi lukemin 6-3. Prahassa järjestetyissä MM-kisoissa tunnelma on parhaillaan katossa, kun Suomi juhlii jo neljättä salibandyn maailmanmestaruuttaan.

Vaikka mestaruus tuli Suomeen selvin lukemin, ei koko ottelu ollut pelkkää juhlaa. Suomi sai toisessa erässä kahden maalin johtoaseman, mutta Ruotsi onnistui lopulta tasoittamaan. Ruotsi ei kuitenkaan onnistunut toistamaan jääkiekko-otteluista tuttua viimeisen erään maalijuhlaansa, kun salibandyssä oli Suomen vuoro näyttää miten maaleja tehdään.

Suomi onnistui tekemään peräti neljä maalia ja Ruotsi vain yhden, jolloin finaaliottelun loppuessa taululla olivat lukemat 6-3. Maailmanmestaruudesta otellaan kahden vuoden välein, ja edellisissä kisoissa vuonna 2016 Suomi voitti niin ikään maailmanmestaruuden.