Unelmien työpaikka: Kierrä maailmaa 90 000 euron vuosipalkalla

Lux Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Valokuvaamisesta kiinnostuneet pitävät yleensä myös matkustamisesta, koska silloin he saavat ikuistettua maailman nähtävyyksiä ja kauniita maisemia kuviin. Nyt heille on tarjolla todellinen unelmien työpaikka, sillä varakas perhe hakee palvelukseensa valokuvaajaa matkoilleen.

Perheen on määrä kiertää ympäri maailmaa, ja nyt he haluavat saada ikuistettua matkojensa kohokohdat oman henkilökohtaisen kuvaajansa toimesta. Perflocal-palvelussa julkaistun ilmoituksen mukaan luvassa on 90.000 euron vuosipalkan lisäksi vierailuja lukuisissa kohteissa, kuten Monacon F1-kilpailuissa, sukeltamista Malediiveillä, karnevaalit Rio de Janeirossa ja laskettelua Ranskan Alpeilla.

Luonnollisesti kaikki elämisen kustannukset maksetaan ruokineen, matkoineen ja majoituksineen ja vuodessa on lisäksi 30 päivän loma. Perheen henkilöllisyyttä ei paljasteta isän korkean profiilin ammatin vuoksi. Perhe hakee mukaansa matkoille erityisesti niin sanottua lifestyle-valokuvaajaa. Työaika on korkeintaan 10 tuntia päivässä. Työ alkaa huhtikuussa.