Yllätyskihlat! Katie Price rengasti nuoren on-off -rakastajansa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viime aikoina päihteiden ja talousongelmien kanssa ongelmissa rypenyt povipommi Katie Price on mennyt kihloihin huomattavasti itseään nuoremman Kris Boysonin kanssa. Kaksikko on seurustellut kesästä saakka ja Katie Price kosi miestä romanttisella lomalla Skotlannissa.

41-vuotias Katie Price on iskenyt itselleen nuoren ja komean Kris Boysonin. Nainen esitti äskettäin 29-vuotiaalle miehelle kysymyksen kihlautumisesta, ja Boyson vastasi myöntävästi kosintaan. Kyseessä on glamourmallin viides kihlautuminen. New! -lehti kertoo kosinnan tapahtuneen Katie Pricen elämästä kertovan My Crazy Life -ohjelman kuvauksissa.

Katie Price yrittää pitää kihlauksen salassa ohjelman esittämiseen saakka. Kris Boyson on saanut Katie Pricen fanit varpailleen, ja ihmiset ovat väittäneet miehen hakevan vain kuuluisuutta povipommin poikaystävänä. Kirjailijana ja räikeänä mediapersoonana tunnettu Katie Price on aina ollut epäonninen rakkauselämänsä suhteen. Naisen kolmas aviomies osoittautui kaikista katalimmaksi, sillä hän petti naista Katien parhaan kaverin ja jopa lastenhoitajan kanssa.