Olutta joulukuusen koristeeksi – suomalaispanimolta tyylikäs uutuus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Olemme kertoneet vuosien varrella monista poikkeuksellisista joulukuusen koristeista, kun maailmalla kuuseen on ripustettu muun muassa pieniä viskillä täytettyjä lasipulloja. Nyt suomessakin päästään nauttimaan panimotuotteista joulun yhteydessä, kun Mustan Virran Panimo on julkistanut uutuutensa.

Kuva: Mustan Virran Panimo

Panimon omaan kauppaan on nimittäin tulossa myyntiin joulukoristeeksi pieniä olutpulloja, jotka sisältävät 5,5-prosenttista St. Olaf Pale Ale -olutta. Pullot ovat kooltaan vain 0,25 litraisia, joten niitä tuskin paheksuvat edes Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen holhoajat. Panimo nimittää uutuuttaan joulun maukkaimmaksi kuusenkoristeeksi.

– Idea lähti siitä että meillä oli varastossa tätä pikkupulloa ja aloin miettimään, että jotakinhan näillä olisi tehtävä. Sitten mieleen tuli joulukuusenkoriste. En ole nähnyt näitä aiemmin muualla kenenkään tekemänä, toimitusjohtaja Petteri Vänttinen kertoi Staralle.