Näin panostat rakkauteen vuonna 2019 – ansaitset vain parasta!

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Parisuhde on kuin jatkuvaa hoitamista vaativa kasvi, jossa siemen kasvaa lopulta kauniiksi ja kukkivaksi. Tutkimusten mukaan ihmiset voivat parantaa erilaisia elämän osa-alueita uudenvuodenlupausten avulla, koska henkilö sitoutuu lupaukseensa tavallista yritystä enemmän. Miksipä ei lupaisi parantaa ensi vuonna omaa rakkauselämäänsä?

Uudenvuodenlupauksen avulla voi saavuttaa onnellisemman parisuhteen yhteisten päätösten ja sitoutumisen avulla. Mikäli tapailee uutta kumppania, mutta ei ole tehnyt parisuhteesta vielä julkista, voi suhteen paljastaa muille söpön yhteiskuvan avulla. Vielä suloisempaa on, jos kaksikko julkaisee samanlaisen kuvan omiin sosiaalisen median tileihin samaan aikaan, Elite Daily vinkkaa.

Ihastukselle voi myös ostaa oman hammasharjan kylpyhuoneeseen, jonka avulla helposti viestittää, että hänellä on paikka elämässäsi. Suhteen muututtua vakavaksi vaihdetaan jo avaimia. Seksielämän parantaminen johtaa usein kuin itsestään myös muun rakkauselämän tason nousemiseen. Kumppanusten kannattaa kokeilla pariskuntaseksilelua sänkypuuhissaan, jolloin intiimielämän syventyminen kiinnittää heitä yhteen.

Deittiin pystyy tutustumaan parhaiten viemällä hänet ulos mukavuusalueeltaan. Esimerkiksi pariskuntamatka molemmille uuteen kaupunkiin, joogatunnille osallistuminen tai ralliautoilu voi paljastaa uudenlaisia luonteenpiirteitä toisesta osapuolesta. Ihastuksen kanssa voi askarrella oman muistojen purkin, johon molemmat kirjaavat parhaita muistoja yhteisistä ajoista pienille lapuille. Pahan päivän tullessa purkista voi nostaa lapun muistuttamaan hetkestä, joka oli onnellinen.