Beverly Hills 90210 tekee paluun – alkuperäiset tähdet mukana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Draamasarja Beverly Hills 90210 nautti valtavasta kansainvälisestä suosiosta 1990-luvulla. Nyt rikkaiden nuorten elämää seurannut sarja on tekemässä paluun.

CBS TV Studios työstää uutta Beverly Hills 90210 -sarjaa, jonka pääosissa nähtäisiin alkuperäisen sarjan tähdet. Mukana olisivat esimerkiksi Tori Spelling, Jason Priestely, Jennie Garth ja Gabrielle Carteris.

Deadline-sivuston mukaan kyseessä ei olisi tavanomainen uusintaversio. Sarjaa kaupitellaan parhaillaan useille kiinnostuneille kanaville ja suoratoistopalveluille.

Suositusta ysärisarjasta on jo tehty 90210-niminen uusi versio, joka päättyi viiden tuotantokauden jälkeen vuonna 2013. Tori Spelling, Jennie Garth ja Shannon Doherty palasivat sarjan ensimmäisellä kaudella tuttuihin rooleihinsa.