Ihmis-Ken jälleen leikkauspöydällä – kohotti takapuoltaan joulun kunniaksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brasilialaissyntyinen 34-vuotias Rodrio Alves elää luksuselämää kutsuvierastilaisuuksissa sukkuloiden ja ulkonäköään kameroille esitelleen. Mies on tarkka ulkoisesta habituksestaan ja muokaa aktiivisesti figuuriaan enemmän Ken-nukkea muistuttavaan muovimaiseen tyyliin.

Nyt Rodrigo Alves on valmistautunut jouluun Italian Milanossa elostellen. Juhlapyhään laskeutuminen alkoi kenkäostoksilla, ja mies hankki itselleen uudet jalkineet jouluksi ja uudeksi vuodeksi. Samaan hengenvetoon hän kuitenkin osti 18 kenkäparia lisää, sillä avokätinen erityisyksilö halusi muistaa läheisiä ystäviään uniikeilla jalkineilla.

Rodrigo Alves paljastaa, että hän haluaa osallistua tulevaisuudessa Euroviisuihin, joten hän on aloittanut laulutunneille osallistumisen. Hän aikoo myös esiintyä jouluna kirkossa. Koko Milanon reissun pääasiallisin tarkoitus on kuitenkin takapuolen kohottaminen brasilialaiseen tyyliin.