Onko kumppanisi uskollinen? Näistä merkeistä tiedät

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Uskottomuudelle voi olla useita syitä. Toiset ovat viettiensä vietävissä aina tilaisuuden tullen, kun taas joillekin tulee huono omatunto pelkästään vieraan seuran ajattelemisesta. Nyt on listattu varmoja merkkejä, joista tietää kumppannsa olevan uskollinen.

Sen sijaan, että yrittäisi jatkuvasti kytätä merkkejä kumppanin pettämisestä, kannattaa kiinnittää huomiota hänen uskollisuuteensa. Aidosti sitoutunut puoliso on avoin, eikä hänellä ole tarvetta asioiden salailemiseen. He eivät koe uteluita kiusallisena tai hyökkäyksenä, Elite Daily muistuttaa.

Uskolliset kumppanit ovat johdonmukaisia. Heidän ei tarvitse peitellä tekemisiään valheiden verhoilla ja tällöin myös olemus pysyy yleensä rauhallisena ja selkeys viesti puhtaasta omatunnosta. Aidosti kumppaniaan rakastavat henkilöt panostavat parisuhteeseen. Omasta kumppanista ja yhteisestä onnesta tulevat tärkeimpiä prioriteetteja.

Läheisyyttä, intiimielämää ja tunteellista kanssakäymistä harjoittavat kumppanukset ovat yleensä liikkeellä rehellisellä tarkoitusperällä. Uskollisuudesta kielii myös se, että parisuhteessa ei kyseenalaisteta toisen panosta tai luottamusta.