Muistatko vielä Emma Watsonin? Tältä Potter-tähti näyttää nykyisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harry Potter -elokuvista supertähdeksi noussut, mutta viime aikoina hieman hiljaiseloa viettänyt näyttelijä Emma Watson asteli taannoin Vanity Fair Oscars -juhliin, jossa hän esitteli uutta tatuointia. Pian selvisi, että kyseessä olikin vain siirtokuva.

View this post on Instagram

@carterbowman1 💛

A post shared by Emma Watson (@emmawatson) on

View this post on Instagram

@carterbowman1 🧡

A post shared by Emma Watson (@emmawatson) on

Viime aikoina Emma Watson on kunnostautunut sosiaalisessa mediassa hieman aikaisempaa enemmän, sillä hänet on nähty verkossa tyylikkäissä kuvissa. Nuori supertähti ei ole koskaan ollut kovin rohkea kuvissaan, mikä lienee hänen uransa kannalta aivan oikea ratkaisu.

View this post on Instagram

@josholins ❤️

A post shared by Emma Watson (@emmawatson) on

Näyttelijä Emma Watson tunnetaan parhaiten hänen roolistaan Harry Potter -elokuvissa ja Kaunotar ja Hirviö -elokuvassa. Tähti on näyttelemisen ohella esimerkiksi toiminut YK: tasa-arvojärjestön hyvän tahdon lähettiläänä ja opiskellut kirjallisuutta Brownin yliopistossa. Sen vuoksi moni ihmettelikin miten nainen on päästänyt tällaisen kirjoitusvirheen hänen kätensä tatuointiin saakka.